Nieuwe werkkleding voor de techniekleerlingen van het Hanze College in gebruik genomen!

Vanaf dit schooljaar beschikken de leerlingen van de profielen Mobiliteit en transport (M.T.), Bouw, wonen en interieur (B.W.I.) en Produceren, installeren en energie (P.I.E.) over geheel nieuwe werkkleding.

Deze nieuwe werkkleding voldoet aan de huidige normen en behoeften van de moderne werknemers, in dit geval de leerlingen. Met deze werkkleding wordt voorzien in een behoefte om met name in de warmere tijden toch op veilige een comfortabele manier de lesopdrachten te kunnen maken.

Deze nieuwe werkkleding wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door de Vrienden van het Hanze College. Deze stichting waarin meerdere bedrijven uit de regio verenigd zijn, ondersteunt het techniekonderwijs op het Hanze College op meerdere manieren, waaronder hun (financiƫle) bijdrage voor deze werkkleding.

Op onze website kunt u meer informatie over de VHC vinden, waaronder antwoord op de vraag hoe u en uw bedrijf zich hierbij kunt aansluiten.

De leerlingen en de medewerkers van het Hanze College willen de bedrijven van de VHC langs deze weg dan ook heel erg bedanken voor hun belangrijke aandeel hierin.

Robert de Jong.