Info doe dagen

Informatie over de Doe-informatieavonden.

Dinsdag 29 januari en donderdag 31 januari 2019,

van 19.00 uur tot 21.00 uur.

 

Speciaal voor de leerlingen van de basisscholen en hun ouders worden op het Hanze College wederom de doe-informatieavonden georganiseerd.

Door middel van een vernieuwd aantrekkelijk, actief en informatief programma zullen u en uw kind horen, zien en ervaren wat het Hanze College allemaal te bieden heeft!

Voor de kinderen: na ontvangst van een mooie goodybag gaan zij onder begeleiding in groepjes allerlei activiteiten ondernemen bij o.a. de NIEUWE VMBO PROFIELEN, te weten:

 

  • Zorg en Welzijn (Z&W),
  • Economie en ondernemen (E&O),
  • Bouw, wonen en interieur (B.W.I),
  • Mobiliteit en transport (M.T.),
  • Dienstverlening en producten (D&P),
  • Produceren, installeren en energie (PIE)
  • De Sportklas.
  • Ook zullen er weer vele bedrijven van de Vrienden van het Hanze college vertegenwoordigd zijn, welke ook uitdagende activiteiten gaan aanbieden!

 

Na het voltooien van de activiteiten zorgen we ervoor, dat de goodybags steeds gevuld worden met leuke attenties en artikelen!!

 

Voor de ouders: Voor u is er een voorlichting over het V.M.B.O, de leerwegen (T.L, G.L, MAVO, K.B.L en B.B.L), het leerwegondersteunend onderwijs (L.W.O.O), de nieuwe V.M.B.O profielen, de sportklas en alles wat het Hanze College verder te bieden heeft.

Ook zal u worden rondgeleid langs de activiteiten op de moderne pleinen worden georganiseerd.

U maakt tevens kennis met de Vrienden van het Hanze College, een stichting bestaande uit bedrijven die het techniekonderwijs op het Hanze College op diverse manieren ondersteunt.

Aan het einde van deze avonden is het mogelijk om onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek te gaan met docenten, medewerkers en ouders zodat al uw vragen beantwoord kunnen worden.

 

In tegenstelling tot vorige jaren is het niet meer nodig om u vooraf in te schrijven!

 Uitnodigingen voor deze doe-informatieavonden worden op korte termijn door de groepsleerkrachten van groep 8 van de basisscholen aan hun leerlingen en hun ouders uitgedeeld.

 

Voor de groepsleerkrachten van groep 7 en 8:

Voor jullie is er op deze avonden een speciaal programma, waarvoor je je echter wel dient in te schrijven. Download hier het inschrijfformulier.

 

 

Wij zijn voor u bereikbaar:        T          0162-453581

E          doeinfoavonden@hanze-college.nl

I           hanze-college.nl

 

Graag tot ziens!